Over Luuk en Youngstars

Het uitzendbureau voor & door jongeren

Het uitzendbureau voor jongeren

Youngstars is opgericht in 2016 door Luuk Bravenboer met het idee om de jongeren en studenten van Zwolle te helpen bij het vinden van een passende bijbaan. NU werken we samen met Djopzz! We zijn de pefecte match tussen jong en oud. Samen gaan we 110%  voor jou aan de slag! Vragen hierover? Wij staan je graag te woord. 

Ontstaan op de werkvloer
Het concept van Youngstars is op de werkvloer ontstaan. Het bedrijf waar Luuk vroeger werkte had extra mankracht nodig en hij zag de kans om het bedrijf te helpen met het vinden van gemotiveerde jongeren. Deze gemotiveerde jongeren had hij snel gevonden. Dit resulteerde in een leuke groep jongeren, die naast schooltijd samen op de werkvloer aan het werk was. Luuk hielp nu ook bij het coördineren van de groep jongeren, hij zorgde ervoor dat er altijd op de benodigde momenten iemand aanwezig was.

MEER OVER LUUK & YOUNGSTARS

Van bijbaan naar eigen bedrijf

Op onderzoek uit om een uitzendbureau te starten!
Hier begon Luuk na te denken over de mogelijkheid om deze dienst ook bij andere bedrijven te verlenen. Luuk ging op onderzoek uit, om een uitzendbureau te starten. Dit heeft hij gedaan door veel te lezen over het vak maar ook door veel verschillende ondernemers te spreken uit het vakgebied en daarbuiten. Vervolgens heeft hij het programma zomerondernemer gevolgd, met het idee om een online uitzendbureau te starten.

Online uitzendbureau?
Het starten van een online uitzendbureau was te duur. Daarom is Luuk begonnen op de ouderwetse manier. Werven en selecteren plus de planning van de werknemers, alleen met een mobiel, een laptop met Excel en pen & papier. Alles moest natuurlijk wel goed geregeld zijn, de jongeren moesten verloond worden. Tijdens de zoektocht kwam Luuk in contact met Jeroen. Jeroen is de mede-eigenaar van Flex-Impact samen met Geert. Zij hebben mij geholpen met de verloning en de juridische aspecten.

Thuisbasis voor werkende jongeren en studenten

Praten, praten en praten
Na verloop van tijd wilde Luuk het zelf gaan proberen. Hij had zich nu apart ingeschreven bij de Payroller en kon zelf de jongeren toevoegen in het systeem en contracten aanbieden. Luuk heeft veel gehad aan de hulp van alle ondernemers die hij heeft gesproken. Je leert veel door te praten en sparren zegt Luuk ook altijd. Nu staat het vernieuwen van het concept in het lijstje. 

Thuisvoelen op kantoor!
Youngstars wil een thuisbasis zijn voor de werkende jongeren en studenten. Ze moeten niet alleen een baantje kunnen krijgen bij Youngstars maar moeten zich ook op elk moment thuis kunnen voelen op het kantoor, waar wij een chill-plek hebben.

Buiten werk ook samen zijn
Het idee is om de jongeren een plekje te bieden waar ze voor het werk en na het werk kunnen komen om ervaringen te delen, potje te gamen of hun huiswerk te maken. Wij willen het de jongeren makkelijk maken om te solliciteren en om een leuke en afwisselde bijbaan te krijgen. Youngstars wilt een groep creëren die niet alleen maar samenwerkt. Ook buiten het werk samen zijn als collega’s/vrienden.

Motiverend uurloon

Je doet het uiteindelijk voor een groot deel ook voor het geld. Wij zorgen voor een goed uurloon waar jij harder van werkt. 

Flexplekken

Moet je wachten tot je aan het werk kan of voor school? Je mag als werknemer bij ons op kantoor rustig werken. 

Chillen 

Ons gloednieuwe kantoor is voorzien van een playstation! Kom tussen je werk/studie door even chillen.