Over Luuk en Youngstars

Het uitzendbureau voor & door jongeren

Het uitzendbureau voor jongeren

Youngstars is opgericht in 2016 door Luuk Bravenboer met het idee om de jongeren en studenten van Zwolle te helpen bij het vinden van een passende bijbaan. NU werken we samen met Djopzz! We zijn de pefecte match tussen jong en oud. Samen gaan we 110%  voor jou aan de slag! Vragen hierover? Wij staan je graag te woord. 

Ontstaan op de werkvloer
Het concept van Youngstars is op de werkvloer ontstaan. Het bedrijf waar Luuk vroeger werkte had extra mankracht nodig en hij zag de kans om het bedrijf te helpen met het vinden van gemotiveerde jongeren. Deze gemotiveerde jongeren had hij snel gevonden. Dit resulteerde in een leuke groep jongeren, die naast schooltijd samen op de werkvloer aan het werk was. Luuk hielp nu ook bij het coördineren van de groep jongeren, hij zorgde ervoor dat er altijd op de benodigde momenten iemand aanwezig was.

MEER OVER LUUK & YOUNGSTARS

Van bijbaan naar eigen bedrijf

Op onderzoek uit om een uitzendbureau te starten!
Hier begon Luuk na te denken over de mogelijkheid om deze dienst ook bij andere bedrijven te verlenen. Luuk ging op onderzoek uit, om een uitzendbureau te starten. Dit heeft hij gedaan door veel te lezen over het vak maar ook door veel verschillende ondernemers te spreken uit het vakgebied en daarbuiten. Vervolgens heeft hij het programma zomerondernemer gevolgd, met het idee om een online uitzendbureau te starten.

Online uitzendbureau?
Het starten van een online uitzendbureau was te duur. Daarom is Luuk begonnen op de ouderwetse manier. Werven en selecteren plus de planning van de werknemers, alleen met een mobiel, een laptop met Excel en pen & papier. Alles moest natuurlijk wel goed geregeld zijn, de jongeren moesten verloond worden. Tijdens de zoektocht kwam Luuk in contact met Jeroen. Jeroen is de mede-eigenaar van Flex-Impact samen met Geert. Zij hebben mij geholpen met de verloning en de juridische aspecten.